Offset do Hallon GMZ

ziyo98
Posty: 4
Rejestracja: 09 stycznia 2018, 17:58 - wt
Drukarka 3D: Anet A8

#1 Offset do Hallon GMZ

Postautor: ziyo98 » 09 stycznia 2018, 18:09 - wt

Czesc,
Dostałem dzisiaj od GMZ Hallon'a i przyznaje ze nie chciałbym sobie zblokowac na dłuższy czas drukary, więc dlatego będzie pytanie...

Do tej pory uzywałem Repetiera i nie miałem do czynienia z żadnym czujnikiem autolevelingu. Teraz chcę zamontować czujnik halla made by GMZ i zainstalować Skyneta. W związku z tym - czy ktoś mógłby mnie pokierować jak wprowadzić offset o którym mowa w youtub'owym filniku https://www.youtube.com/watch?v=oH3du2a ... e=youtu.be??
Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Bartek
Site Admin
Posty: 48
Rejestracja: 18 listopada 2017, 18:29 - sob
Lokalizacja: Inowrocław
Drukarka 3D: Anet A8
Renkforce RF100
Kontakt:

#2 Re: Offset do Hallon GMZ

Postautor: Bartek » 09 stycznia 2018, 20:19 - wt

Kocham nad życie swoją żonę! :D

ziyo98
Posty: 4
Rejestracja: 09 stycznia 2018, 17:58 - wt
Drukarka 3D: Anet A8

#3 Re: Offset do Hallon GMZ

Postautor: ziyo98 » 09 stycznia 2018, 21:51 - wt

Wielkie dzięki, to mi jakoś umknęło :)

Tomu

#4 Re: Offset do Hallon GMZ

Postautor: Tomu » 13 stycznia 2018, 11:52 - sob

Poradziłeś?


Wróć do „Skynet”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość